Laiskan lauantaiaamun (lue krapulaton) kunniaksi selasin jotain postissa tullutta kauneuskuvastoa ja minkä aarteen löysinkään! Siis 3D-huulikiilto ledvalolla! Jumaliste pakko saada tällänen:2014-03-01%2013.21.51-normal.jpg

Olis siinä meinaan hohtoo, kun vois samalla kun maalaa turpaansa Elegancella huitoa pitkin naistenhuonetta ledillä. Olis muut daamit kateellsia.

Mä en muutenkaan ole mikään kosmetiikan ja naamamaalien ylin ystävä, joten repesin nauruun jo pelkästä ajatuksesta, että sutisin turpaani jotain glitteriä. Siinä naurais jo puoli Suomea, kun meitsi  painais menemään glitterit nenän alla, koska todennäköisyys meikkien pysymiseen oikeilla paikoillaan on pieni - todella pieni. Varmaan harjoituksen puutetta, kun toi meikkaaminen ei tahdo olla mun juttu syystä että A) en osaa B) en jaksa C) en jaksa pestä niitä pois. Kyllä mä yritän viihteelle lähtiessä ripsiväriä ja puuteria vähän naamaan sutia ja pahimmat pandat peitellä, mut lopputulos ei valokuvien perusteella vastaa sitä, mikä peilistä lähtiessä katsoo (parin drinksun jälkeen on naama hyvin, tukka vielä paremmin :D). Havainnollistava kuva siitä, miltä peili näyttää ja valokuvien ja seuraavan aamun todellisuus. (Kuvat sarjishaku.fi)

nemi-horz-normal.jpg


 

Mutta nyt löysin sen puuttuvan palasen. Vaadin myös ripsiväriin minimallisen puukon ja puuterirasian pohjan alle kompassi niin avot ollaan valmiita mihin vaan kaupunkisotaan.