Ja sit ruvetaan tyttöileen urakalla eiks je?

Siis 11 tavaraa, jotka naisen tulisi omistaa by Iltalehti: Nainenluetämä!

1. Istuvat rintaliivit - Joo tää on kyllä kieltämättä tärkee, koska huonot rinarit on todella epämukavat ja tissit näyttää kauheelle. Tämä on myös äärettömän ongelmallista, koska näille hinkeille on vaikeeta löytää kunnon kannunpitimiä. Löytyyhän niitä sit Sokokselta (arg. S-ryhmä), Changesta, kivijalkaputiikeista, mut on sit hintakin sen mukanen. Sporttiliivit on mallia litistys ja ahdistus. Pakko olla, koska muuten kannut hakkaa alaleukaa. Esim. ratsastuksessa melko epämukavaa. Väri musta, t-paita malli, kestää kovaa käyttöä.  Mulla on parit hyvät ja hiton kalliit. Et löytyy kyllä.

2.Käsilaukku - Onks olkalaukku sama asia? Mulla on sellanen pieni baariin ja isompi kouluun. Mustina tietty. Ja varmaan keskimääräistä pienempiä. Hirmu kätevä lisävaruste on sellanen naru, johon saa avaimet kiinni. Pelastaa kotiinpaluun baarista! Oon kuolannut ja kytänny Globe Hopen kukkarolaukkua, mut hintaa on liikaa.  Löytyy siis!

3. Musta bleiseri - Juu ei ole, eikä tule. Ei sovi mulle. Olen ratkaissut asian mustalla siistillä neuletakilla.

4. Ylellinen yöasu - No ei ole tätäkään. Kaustinen meinaan kuorsaa älästi tai kalsareilla. Tilanne jossa käytän yöasua on siskonpetityyppinen ratkaisu jossain mökillä, leiriviikonloppuina tms. Siihen riittää vallan mainiosti vanunut t-paita ja tarvittaessa pitkät kalsarit. Mut olis se näky, kun painais pitsiunelmassa yöllä puskapissalle makuupussin uumenista :D.

5. Käytännöllinen kalenteri - Tuonoiniin mulla taitaa olla jossain kalenteri. En vaan muista siihen mitään laittaa ikuna. Löytyy siis!

6. Järkevät korkokengät - Huutonaurua! Eipä ole koskaan vastaan tullut. Näillä nilkoilla ja tasapainolla täysin absurdi ajatus. Näen sieluni silmin itseni toikkaroimassa koroilla sunnuntaiaamuna kotiin. Mutta on kyllä hakusessa max. kolme senttiä. Ei oo tullu vastaan...

7. Valkoinen t-paita - Öö en ole omistanut valkoista vaatetta viimeiseen viiteentoista vuoteen. Oikeasti en edes alusvaatteita. Valkoinen vaate olisi valkoinen tasan kaksi minuuttia.

8. Pikkumusta - Tarkottaaks tää hametta vai mekkoa. Mulla on kaks sikamageeta mustaa mekkoa, joissa viihtyy eikä näytä porsaalta. Löytyy siis!

9. Hiusharja - Pitkähiuksena löytyy. Tosin en takaa käyttöä edes päivittäin. Takkutukka muotiin! Tän vois korjata hiuslenkkiin.. Ne on käytössä päivittäin :) - No löytyy joka tapauksessa.

10. Hienot aurinkolasit - Hukkus johonkin, mut ei nekään hienot ollu.

11. Täydellinen kosteusvoide - Emmäätie onks se täydellinen iholle, mut apteekin Sebamed on hyvä. Täydellinen koska ei eläinkokeita ja on ympäristöystävällinen.

Siinä vielä kollaasi. Kuvat on netistä, mut tuotteet samat paitsi nuo Globe Hopen laukut, joita on tullu kuolattua vaan. Olisin tunkenut kaikki samaan kuvaan, mut Sampan älykääpiöluuri on huollossa ja kamera on jossakin. Nää on siis netistä otettui kuvei.

suosikit-normal.jpg




 

No oon mä aika yllättyntyt, et tälläselta listalta löyty kuusi tuotetta meikkiksen varastoista. Otan vastaan ehdotuksia järkevistä korkokengistä!