Tämä semivihreä kärsii iho-ongelmista. Siis kaikki pesuaineet pitää olla extrahyperhajuttomiamauttomia. Tärkeinpänä pyykinpesuaine! Suihkukamoja jollain hajuilla voi kerran pari käyttää ennen massiivisia ihottumakohtauksia, mut kannan joka paikkaan mukana omat pesuaineet. Tää on kyllä myöskin oma valinta, kun en halua mitään hajupommeja muutenkaan käyttää. Pää niistä alkaa särkemään.

No mun luottopesuaine pyykissä on Allegro Eco. Sellanen kahdeksan kilon mötikkä aineetta maksaa about 40 egee ja riittää tässä sinkkutaloudessa reilun vuoden! Ei paha ja kaiken lisäksi tosi hyvää ainetta. Ei haalista värejä, ei tunkkaista hajua, puhasta pikkaria tulee pesusta toiseen ja treenivaatteistakin lähtee hikikäryt. Iso  tykkäys tälle. Lisäksi vielä ekologisuudesta plussaa, vaikka tässä ihohelvetissä se valitettavasti on toisella sijalla. Pyykkiä kun on pakko pestä.

allegroeko-normal.jpg

Sitten tää on vielä suomalainen yritys, joka tämän ihovammaisen pelasti. Mii laik! Superlikaisiin lisään saman puljun pesutehostajaa ja pyöräytän 60 asteisessa pesuvedessä. Likatahroille sappisaippuaa niin avót on puhasta kamaa pahimmatkin pieruverkkarit. Huuhteluainekin löytyy, mut en oikein tajua sen mömmön funktioo muuten ku sähköisyyden poistajana muutamassa vikaostoksessa.

Tämä on minun luottotuote number uno ja sellaisena pysyy. Suosittelen kaikille ihovammaisille ja ei-ihovammaisille. Putsailen tällä lisäks tiskialtaat, vessanpytyn ja muut likapaikat. Ei tarvi montaa mömmöä ja rahapussi ja luonto kiittää.