Osittain talouspolittisen tilanteen takia ja osittain kierrätyksen kannattajana ostan tarvikkeita usein kirpputoreilta. Yleensä suosin nettikirppareita. Omat romut menee perinteiselle kirpparille, koska olen niin perkuleen laiska niitä postittelemaan ympäri Finlandiaa.

Tällä hetkellä hakusessa on tehosekoitin, kun edellinen koki sähköshokin. Tokkurassa väänsin aamumössöjä koneella, kunnes alkoi savu nousemaan ja käry käymään. Olis kandenu laittaa se kannu kunnolla kiinni. Yhteydenottoja on tullut, mut hintapyynnöt laittaa naurattamaan. Uuden sais kaupasta 30 egellä ja multa on ihan pokkana pyydetty 35 euroa, kun on maksanu uutena sen ja sen verran (sama malli eikä mikään deluxe). Vaikka se olis saakeli maksanu satasen ostettaessa ja ollut käyttämättömänä kaapissa, en mäkään niin pölö ole, etten kattos mitä ne nyt maksaa uutena. No tota ööh ei. Onneks pari ihan ok tarjousta on osunu kohdalle. Nämä siis Naamakirjan kirppareilla.

Mutta parasta antia tarjoilee The Huuto.net. Aivan uskomatonta mitä kaikkea siellä myydään :D. Keräsin pari nopealla otannalla tyrskintää tai tyrmistystä aiheuttaneet:

Onko sinulla liikaa rahaa? Haluatko sijoittaa ne asusteeseen? Tämä on juuri teille Sonja Rykii sateenvarjo vain 134 euroa. No fine on siin kivat värit <3


 

sateenvarjo-normal.jpg



 

Varsinainen keräilijöiden aarre Rauman Antiikista! Vimosen päälle söötti keräilykappale, jonka nähdessään jokainen tyttölapsi näkee painajaisia. Jos ei muuten, ni mekko on ainakin soläästseeson! Mut halvalla lähtee tämä kaunokainen!

   nukke-normal.jpg      



 

 "Ranskalaiset Pain De Sucre - biksut. Ovh 150 €". Pain De Shokki tosiaan! Onneks on S-kokoa, koska koolla XL olis lähtenyt välittömästi huuto. 62 eurolla olis irronnut hyvin myös rantatilaa. "Ei löydy taatusti samanlaisia täältä" Harmi olisin tahtonut. "...,jos yläosa tuntuu liian rohkealta" . No ei oikeestaan tunnu, mut melkosen timmit tisut saa olla, että ketunnokat osuu noille kohdille :D: Meitsi voi ovh:lla virkata muutaman mummonkolmion, jos halukkuutta löytyy. Sähköpostia vaan tulemaan. Pain De Kaustinen®- 



 

Biksuttimet-normal.jpg                                                                                                         



 

Nyt on todellista bisnestä liikkeellä! Saisko viidellä sentillä pelkän perheateria-kupongit?

Hese-normal.jpg




 

Ehkä mä olen vaan katkera, koska olen A) köyhä B) tyylitajuton juntti C) en omista yrittäjäluonnetta.